Another World 20th Anniversary Edition

Another World 20th Anniversary Edition 1.2

Klassieke platformgame in een nieuw jasje

VOOR

  • Sfeervol spel
  • Mooie, nieuwe graphics
  • Verschillende besturingsmethoden

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Another World is een klassiek platformspel uit de jaren 90. De game wordt gezien als één van de invloedrijkste spellen in het genre, vanwege de vloeiende bewegingen en sfeervolle graphics. Je speelt in Another World een wetenschapper, die dankzij een eigen uitvinding in een andere wereld belandt. Hier moet je zien te overleven door te rennen, springen en lichte puzzels op te lossen.

Another World begint met een sfeervolle introductie; een jonge wetenschapper draait wat testjes met een deeltjesversneller wanneer het buiten begint te onweren. Terwijl de wind om het huis giert, drinkt onze held een blikje fris en leunt ie nog eens achterover in z'n stoel. Plots schiet een bliksemstraal het huis binnen en er volgt een spektakel van licht en geluid. Stoel inclusief roodharige protagonist zijn verdwenen en het spel begint.

Je begint Another World in een poel, op een onbekende locatie. Eenmaal op het droge volgen meteen nieuwe confrontaties met de plaatselijke fauna. Het is dan ook rennen geblazen! De hoofdpersoon bestuur je met pijltjes op het scherm of met een intuïtieve aanraakbesturing. Je speelt Another World in elke gewenste beeldkwaliteit. Desgewenst speel je de game in de originele versie (uit 1991), door twee vingers op het scherm te plaatsen en naar beneden te bewegen.

Another World is ontworpen met spaarzaam kleurgebruik en een minimalistische, doch beklemmende soundtrack. Het spel heeft een flinke facelift gekregen en de gameplay is nog even goed. Another World is hetzelfde sfeervolle spel van weleer, dat jong en oud ook nu op het puntje van de stoel krijgt. We raden deze klassieker aan voor elk type speler, temeer omdat je zelf kiest hoe moeilijk je het maakt (er zijn 3 moeilijkheidsgraden).

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
Another World 20th Anniversary Edition

Download

Another World 20th Anniversary Edition 1.2

Beoordelingen about Another World 20th Anniversary Edition